Виноградний цукор на сьогоднішній день вважається унікальним продуктом, він зовсім недавно з’явився на вітчизняному ринку, проте, вже завоював небувалу популярність. Отже, спробуємо розібратися, що це за новинка і чому виноградний цукор поставляється в рідкому вигляді.

Трохи про технології виробництва

Спочатку з винограду отримують сік, потім його згущують за допомогою центрифуги, перетворюючи в виноградне сусло. Зауважте – ніякої термічної обробки. Готова густа рідина пропускається через натуральний фільтр (діатомітовий землю). Цей природний матеріал в основному складається із залишків водоростей, буває, як правило, рихлим або слабоцементірованним, його формула на 80% складається з опалу (водного кременезема). Діатоміт володіє високою здатністю до адсорбції, великою пористістю, тугоплавкістю, кислотоустойчивостью і слабкою звуко-і теплопровідністю, а тому використовується в якості абсорбенту в нафтохімічній, харчовій та текстильній промисловості.

Виноградний цукор – це екологічно чистий продукт

Після проходження виноградного сусла через діатоміт, виходить солодка і густа безбарвна рідина. Вона не містить вираженого смаку і запаху, а тому чудово поєднується з будь-якими продуктами. До того ж вийшов виноградний цукор є екологічно чистою продукцією, його можна розводити у воді, додавати в найрізноманітніші страви або просто вживати в чистому вигляді. Цей продукт містить неперероблених глюкозу, а тому при попаданні в організм, моментально всмоктується в кров. Після його вживання можна миттєво відчути приплив сил, бадьорості і гарного настрою.

Виноградний цукор – це знахідка для дитячого харчування

Продукт чудово підходить для вживання дорослими і дітьми, починаючи з самого юного віку. Він є екологічно чистим і гіпоалергенним продуктом, ідеальним підсолоджувачем для коктейлів, випічки та напоїв. Виноградний цукор цілком може заміняти буряковий цукор-пісок, адже він є його здоровою альтернативою. В результаті процесу абсорбції відбувається його ретельне очищення на молекулярному рівні, знищуються мікроорганізми, які живуть на виноградних ягодах, зокрема ті, які викликають в кишечнику бродіння дріжджів.

Глюкоза і фруктоза корисні для організму

За своєю суттю рідкий виноградний цукор являє собою не що інше, як прості цукри в концентрованому вигляді. Це спочатку містяться у винограді, глюкоза і фруктоза, сахароза тут відсутня, а це значить – продукт придатний до вживання людьми з алергіями. Рідкий виноградний цукор – це живий натуральний продукт, що насичує організм глюкозою в три рази швидше, ніж звичайний цукор, який до того ж ще й є джерелом непотрібних калорій. Він миттєво всмоктується в кров, однак, не тільки забезпечує організм енергією, але й допомагає знизити рівень шкідливого холестерину в крові. Високий вміст глюкози в цьому продукті дозволяє підтримувати клітини нервової системи і стабільність організму в цілому. До того ж виноградний цукор збільшує видільні функції організму, сприяючи його своєчасному очищенню.

Вибір за вами!

На відміну від штучних та натуральних замінників цукру, цей продукт містить поліфеноли, які й надають йому особливу цінність. Унікальна здатність цих речовин полягає в тому, що вони зв’язують вільні радикали, які утворюються в організмі людини під впливом несприятливого навколишнього середовища, стресів, сигаретного диму і інших «принад» цивілізованого світу. Вживаючи виноградний цукор, ви знижуєте ризик виникнення злоякісних пухлин в організмі, сприяєте усунення причин старіння в клітинах організму і підвищуєте свій рівень життя. Вам не здається, що це мрія кожної розсудливої людини?