Шоколадний батончик в умілих руках кулінарів перетворюється в що дарує бадьорість і насолоду торт. А мова йде всього лише про торт “Снікерс», рецепт якого міцно увійшов в кулінарні колекції більшості ласунів.

Щоб приготувати його, не потрібно володіти талантами професійного кондитера. Досить слідувати простий інструкції, викладеної нижче.

Вдалі торти – смачні інгредієнти

Як і в будь-якому кондитерському виробі, весь список інгредієнтів зводиться до двох великих частин – список продуктів для коржів і для крему. Отже, для того щоб отримати особливі ко% D

1? Жи, що відрізняють торт «Снікерс», рецепт зобов’язує підготувати наступні інгредієнти:

  • один кулінарний склянка борошна, він же гранований, або для тих, хто воліє точні заходи – 200 грам;
  • один кулінарний склянка цукру, на відміну від муки, це 175 грам;
  • яйця – деякі кондитери пропонують використовувати 6 штук, інші всього 4, але більшість наполягає на класичній «середині», а саме – 5;
  • шоколад – в залежності від того, наскільки насичений смак воліє кулінар, пропонується використовувати від 70 до 100 грам, замінити його можна какао-порошком – також пропонується «вилка» від 3 до 6 столових ложок;
  • сметана – 1 склянка, можна замінити молоком, але використовувати вже 2 склянки;
  • 5 грам розпушувача (або 2 чайні ложки), замінити можна содою в обсязі чайної ложки;
  • ваніль за смаком.
  • Назви тортів деколи тісно пов’язані з їх кремом. «Снікерс» в цьому відношенні не є винятком. Причому, як і шоколадний батончик, цей солодкий спокуса володіє трьома різноманітними просоченнями. Отже, для першого крему потрібні дуже жирні вершки (відсоток не повинен бути нижче 30) в обсязі 400 мілілітрів і цукор – всього дві столові ложки.

    Другий крем включає в себе банку згущеного молока, вершкове масло, попередньо розм’якшене , в обсязі ста грам і така ж кількість подрібненого арахісу, заздалегідь обсмаженого. Третій крем тільки умовно може бути названий таким. Строго кажучи, це шоколадна глазур, для якої потрібно сто грам шоколаду і молоко (дві столові ложки).

    Торт “Снікерс»: рецепт приготування

    Насамперед слід спекти коржі. Для цього відокремлені від білків жовтки збивають з цукром і ваніллю. Далі в теплому молоці розчиняють шоколад. Найкраще робити це на водяній бані, тому температура плавлення цієї солодощі складає всього 36 градусів. Для тих, хто волів використовувати какао, інструкція та ж: порошок повинен утворити з молоком одноманітну масу. Після того як це сталося, до шоколадного молока додається цукрово-яєчна суміш. Відкладені білки слід збити в піну, а після з’єднати з борошном і розпушувачем, пізніше додати молочно-яєчну суміш.

    Існує кілька варіантів випікання коржів. Відповідно до першого, газову духовку нагрівають до 180 градусів (електричну – до 200). У форму виливається весь обсяг тесту, вона відправляється в духову шафу на двадцять п’ять хвилин. Другий варіант пропонує такий же порядок дій, тільки весь обсяг тесту ділиться на дві частини і випікається в двох формах. Третій варіант передбачає використання мультиварки. Для цього всю масу виливають у чашу і в режимі «випічка» встановлюють таймер на 40 хвилин, перевіряючи готовність дерев’яним стеком.

    Після того як корж пропечеться, його слід остудити, попередньо розрізавши на дві частини. Якщо застосовувався другий варіант випікання, то розділяти коржі не вимагається. У цей час слід підготувати креми.

    Назви тортів розкривають їх «сутність». «Снікерс» слід вказаною правилу і повторює начинку солодкого батончика. Вершки з’єднуються з цукром і викладаються на перший остиглий корж. Після чого він відправляється на холод на п’ятнадцять хвилин. Поки вершки тверднуть, готується другий крем. Для цього згущене молоко збивається з маслом і з’єднується з арахісом.

    Як тільки вершки затвердіють, всю масу другий крем слід викласти на перший корж. Одержаний «бутерброд» вкривається другим коржем і поливається глазур’ю. Для її приготування слід розтопити шоколад в молоці таким же чином, як і для коржів.

    Торт, смачні частини якого підкорять будь-якого ласуна, вимагає особливого шати. Цей торт може бути одягнений в мастику або посипаний горіхами. Головне, щоб в обробці солодкого шедевра була присутня фантазія і почуття міри.

    Торт “Снікерс», рецепт якого був розписаний вище, стане ідеальним подарунком на свято – як для дітей, так і для дорослих.