Як приготувати перепелів

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Перед приготуванням перепелів їх тушки обробляють. Для цього їм відрізають лапки, кінці крил і шию (в подальшому їх використовують для бульйону, з якого готують соус). Птицю обтирають спиртом і підпалюють, після чого ніжки укладають в надрізану черевну порожнину, а крильця загинають за спину, птицю натирають сіллю і готують будь-яким способом (найчастіше смажать або тушкують). Як [...]

Легкі італійські десерти

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

В Італії прийнято готувати прості легкі десерти. Особливою популярністю при цьому користується паннакота, тірамісу, також готують сир у вигляді ламаних шматочків або страви з нього (рікотта, філадельфія та інші), ягоди і фрукти. Італійські десерти часто подаються у вигляді борошняних і кондитерських виробів, таких як пироги, різноманітне печиво, дуже смачні тістечка і неповторні тарталетки. Люблять італійці [...]

Як пити горілку правильно

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Горілка являє собою шляхетний алкогольний напій сорока градусів, який в більшості випадків вживається як аперитив, оскільки має властивість збуджувати апетит. Цей напій досить популярний в Росії, так як ідеально підходить до її національній кухні; п’ятдесят грамів алкоголю під час обіду не залишають після себе помітних наслідків.

Заготовки на зиму

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Практично кожна господиня, починаючи з літа і закінчуючи пізньою осінню, стурбована приготуванням домашньої консервації. Причому даний процес здійснюють не тільки ті, хто має садові і дачні ділянки. Виробляючи заготовки на зиму необхідно пам’ятати, що всі використовувані продукти повинні бути тільки свіжими і добре вимитими, а тара – стерильною. Зберігають консервацію в темному місці при температурі [...]

Булочки ‘Сіннабон’. Рецепт повітряного щастя

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Ті, хто хоч раз спробував тануть в роті булочки “Сіннабон”, закохуються в цей десерт назавжди. Не дивно, що будь справжній шанувальник цієї випічки постарається знайти докладні вказівки по її приготуванню. На щастя, зробити це не так вже й складно, досить слідувати простий інструкції, опис якої представлено нижче.

Торт “Снікерс». Рецепт бадьорого настрою

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Шоколадний батончик в умілих руках кулінарів перетворюється в що дарує бадьорість і насолоду торт. А мова йде всього лише про торт “Снікерс», рецепт якого міцно увійшов в кулінарні колекції більшості ласунів. Щоб приготувати його, не потрібно володіти талантами професійного кондитера. Досить слідувати простий інструкції, викладеної нижче.

Пряники медові. Рецепти традиційні

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Підходь, налітай – ось пряники медові, друковані, ароматні! Це традиційне російське ласощі, прекрасно поєднує в собі ситність хліба і солодкість тістечок. Ми звикли пряники купувати. А є бажання дізнатися, як можна готувати медові пряники у домашніх умовах? Давайте розглянемо декілька варіантів – а раптом вони виявляться навіть краще, ніж традиційні покупні вироби!

Свинина з чорносливом в духовці – ідеальне поєднання, божественний смак!

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Дієтичне м’ясо, звичайно, корисно, але все ж фаворитом столу залишається свинина. Це ніжне м’ясо оптимальної жирності, яке дозволяє зробити кожну страву дивно ситним і смачним. Свинина хороша при будь-якому способі приготування: і просто смажена або тушкована, і в соусі, і в м’ясних супах і борщах. Головне – знати, як приготувати м’ясо найбільш раціональним способом, щоб [...]

Салат ‘Грибна галявина з опеньками’

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Опеньки – традиційні гриби російського столу. Вони приємні просто як закуска, в смаженому, солоному, маринованому вигляді. Дуже просто і швидко можна приготувати опеньки, підсмаживши їх на рослинній олії з цибулькою – просто прелесть, якщо ще додати трохи сметани.

Розкриваємо секрети: з чого роблять халву.

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

З чого роблять халву? Напевно, далеко не всі замислювалися над відповіддю на це питання. А навіщо? І так дуже смачно! А якщо смачно, то немає необхідності ламати голову над проблемою, з чого зроблена халва. І все-таки … Важко сказати, з чого складається халва. Продукт цей може мати безліч варіантів приготування, але незмінними залишаються два компоненти [...]