Як приготувати тісто для вареників?

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Тісто для вареників є важливим фактором, який визначає, наскільки смачним і апетитним буде блюдо. Якщо не дотримуватися основних рекомендацій і порад, тісто може вийти дуже жорстким, і тим самим зіпсувати смак вареників. Також, якщо неправильно підібрати компоненти або неправильно їх поєднати, тісто може мати темний вигляд, та і до того ж абсолютно не буде ліпитися. [...]

Як приготувати шампіньйони в духовці?

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Печериці, приготовані в духовці можуть стати окрасою будь-якого столу. Гаряча закуска має неординарний вигляд. Процес приготування досить просто і не вимагає великих кулінарних знань і умінь. Кожна господиня може проявити ініціативу і порадувати гостей. Якщо вас цікавить, як запекти шампіньйони в духовці, щоб вони були смачними й незвичайними, пропонуємо ознайомитися з двома найпопулярнішими рецептами, описаними [...]

Салат ‘Обжорка’. Смачно, швидко і красиво.

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Салати – найпопулярніша страва на всі свята. Вони не тільки поживні, але й смачні. Салат «Обжорка» не відноситься до числа традиційних страв, таких як олів’є або салат під шубою. Однак неординарне поєднання типових продуктів робить його не просто смачним, а неймовірно апетитним. Компоненти салату можна замінювати і підбирати залежно від наявних продуктів. Ця особливість страви [...]

Як готувати салат з макаронами?

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Більшість людей не сприймають всерйоз таке блюдо, як салат з макаронами. Вони вважають його простим і примітивним, однак, це далеко не так. Існує безліч унікальних рецептів, які допомагають приготувати неймовірну закуску, незважаючи на те, що в ній присутні самі звичайні макарони. Ознайомимося з деякими рецептами, які допоможуть не тільки урізноманітнити стандартне святкове меню, але і [...]

Юшка з сьомги. Незабутній рецепт

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Юшка з сьомги – це не тільки смачно, але й незвично. Далеко не кожна господиня прагне зробити меню більш різноманітним і неординарним, так як в більшості випадків на це не вистачає або сил, або грошей. Рецепт описаний нижче, дозволить з мінімальними витратами приготувати смачний і ситний обід. На приготування страви йде всього 30 хвилин, а [...]

Шоколадно-банановий торт. Секрет приготування

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Однією з найулюбленіших солодощів, як у дорослих так і дітей, є шоколадно-банановий торт. Рецепт приготування досить простий. Все що необхідно – це велике бажання приготувати щось смачненьке. Крім того, ласощі, приготоване вдома, буде не тільки радувати близьких вам людей, але і може приємно здивувати гостей. Витративши зовсім небагато часу і сил, можна не тільки зробити [...]

як засолити сьомгу в домашніх умовах

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Сьомга є однією з найсмачніших червоних риб. Різні магазини на сьогоднішній день пропонують даний продукт в готовому до вживання вигляді, проте, його вартість дещо висока. Тому можна придбати заморожену або свіжу рибу, а вивчивши, як засолити сьомгу в домашніх умовах, отримати смачне, а також дуже корисна страва.

Торти для чоловіків

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Чоловіки люблять солодощі не менше, ніж жінки та діти. Особливою популярністю при цьому користуються торти. Вони можуть стати незабутнім подарунком, особливо якщо будуть оригінальними і з добре продуманою композицією. Торти для чоловіків повинні бути трохи більш стриманими в забарвленні, ніж дитячі або жіночі. Іноді досить просто підібрати будь ескіз торта, змінити його колірну гаму на [...]

Содова вода: опис, спосіб приготування

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Содова вода є одним з видів газованої води, готується шляхом додавання в просту воду двоокису вуглецю. Його вводять в пляшки під тиском при певних умовах, що призводить до великому вмісту в них газів, тому якщо струснути пляшку перед її відкриттям, вода все навколо оббризкав.

Агар-агар в кулінарії

Лис 16 2012 / 11:45 am Написал: Прокоментуй!

Агар-агар, одержуваний з морських водоростей, є найсильнішим желюючий компонентом, використовуваним в кондитерській промисловості. З його допомогою готують мармелад, сири, желе, м’ясні і рибні холодці, морозиво, так як він сприяє запобіганню утворенню кристалів льоду, а також соки, оскільки він має властивість їх освітлювати. При приготуванні холодців необхід% D