Їжа та напої Archive

Як пити горілку правильно

Горілка являє собою шляхетний алкогольний напій сорока градусів, який в більшості випадків вживається як аперитив, оскільки

Заготовки на зиму

Практично кожна господиня, починаючи з літа і закінчуючи пізньою осінню, стурбована приготуванням домашньої консервації. Причому даний

Булочки ‘Сіннабон’. Рецепт повітряного щастя

Ті, хто хоч раз спробував тануть в роті булочки “Сіннабон”, закохуються в цей десерт назавжди. Не

Торт “Снікерс». Рецепт бадьорого настрою

Шоколадний батончик в умілих руках кулінарів перетворюється в що дарує бадьорість і насолоду торт. А мова

Як приготувати тісто для вареників?

Тісто для вареників є важливим фактором, який визначає, наскільки смачним і апетитним буде блюдо. Якщо не

Пряники медові. Рецепти традиційні

Підходь, налітай – ось пряники медові, друковані, ароматні! Це традиційне російське ласощі, прекрасно поєднує в собі

Як приготувати шампіньйони в духовці?

Печериці, приготовані в духовці можуть стати окрасою будь-якого столу. Гаряча закуска має неординарний вигляд. Процес приготування

Свинина з чорносливом в духовці – ідеальне поєднання, божественний смак!

Дієтичне м’ясо, звичайно, корисно, але все ж фаворитом столу залишається свинина. Це ніжне м’ясо оптимальної жирності,

Салат ‘Обжорка’. Смачно, швидко і красиво.

Салати – найпопулярніша страва на всі свята. Вони не тільки поживні, але й смачні. Салат «Обжорка»

Салат ‘Грибна галявина з опеньками’

Опеньки – традиційні гриби російського столу. Вони приємні просто як закуска, в смаженому, солоному, маринованому вигляді.